Nieuwe volledig elektrische Explorer
3D-printen

3D-printen wordt al enige tijd toegepast in industriële productieprocessen. Het heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen tot ver buiten de productievloeren en ingenieursbureaus. Nu consumenten en producenten printers goedkoper en gebruiksvriendelijker worden, groeit de gemeenschap van makers gestaag. 3D-printen heeft misschien nog niet zijn weg gevonden naar het gemiddelde huishouden, maar het is al lang een betrouwbaar hulpmiddel voor een groeiende groep aan technologieliefhebbers, liefhebbers van kunst en handwerk en aan 3D-ontwerpers. Iedereen met toegang tot een 3D-printer en geschikte 3D-modellen kan thuis zijn eigen objecten printen, variërend van speelgoed en decoratieartikelen tot gereedschappen, reserveonderdelen en zelfs autoaccessoires.

En daar komen wij om de hoek kijken. Ford ontwikkelt voortdurend nieuwe manieren om jou de beste ervaring met jouw auto te bieden en om je in staat te stellen het meeste uit de autorit met jouw Ford te halen.

Dus waarom zou je het heft niet in eigen handen nemen en de volgende aanpassing van jouw Ford zelf printen? Ford stelt met trots gratis STL-bestanden van verschillende gadgets ter beschikking om het beste uit de middenconsole van jouw auto te halen en de autorit nog comfortabeler, handiger en efficiënter te maken.

Heb je geen 3D-printer? Misschien ken je iemand die er wel een heeft. Als hij of zij jou wil helpen, stuur diegene dan een link naar deze overzichtspagina of naar specifieke 3D-modellen.


Aanbevolen printinstellingen
Bedhechting: 						optioneel
Ondersteuningen: ja
Resolutie: 0.2
Invulling: 20%
Aanbevolen filamentmateriaal: PLA

Multifunctionele inzetbak

Breid jouw opbergmogelijkheden uit met de printbare 3D-multifunctionele inzetbak. De inzetbak is ontworpen om perfect in de middenconsole van jouw nieuwe volledig elektrische Explorer te passen en kan helpen jouw spullen op een efficiëntere manier op te bergen. De inzetbak kan zowel verticaal als horizontaal in de middenconsole worden gemonteerd. Benut de ruimte optimaal!

Opbergbak

Houd de opbergruimte van jouw middenconsole beter geordend! De printbare 3D-opbergbak past gemakkelijk in de middenconsole van jouw nieuwe volledig elektrische Explorer, waardoor de ruimte in handige vakken wordt opgedeeld. Er zit zelfs een clip bij om jouw papieren netjes bij elkaar te houden. Geen geschuif meer!

Scheidingswand

Wilt je jouw opbergruimtes nog beter geordend hebben? De printbare 3D-scheidingswand voor de middenconsole van jouw nieuwe volledig elektrische Explorer houdt zelfs de kleinste spullen bij elkaar. Deze dient niet alleen als scheidingswand, maar wordt ook geleverd met een pennenhouder, een kaartclip en een houder voor lippenstift of nagellak. Kleine upgrade met een geweldig effect!

Multifunctionele scheidingswand

Heb je het gevoel dat de inhoud van de middenconsole van de nieuwe volledig elektrische Explorer nog niet optimaal wordt benut? De printbare 3D-multifunctionele scheidingswand voegt een tweede niveau toe aan de opbergruimte, met een klep om deze te openen en toegang te krijgen tot de ruimte eronder. In gesloten toestand vormt deze een afgesloten ruimte die niet meteen in het oog springt, zodat je jouw waardevolle spullen veilig kunt bewaren.

Multifunctionele bekerhouder-interface

Wat als de bekerhouder in jouw middenconsole meer dan alleen bekers zou kunnen bevatten? Breid jouw mogelijkheden uit met de printbare 3D-multifunctionele bekerhouder-interface, aangebracht in de bekerhouder van de nieuwe volledig elektrische Explorer. De interface biedt de mogelijkheid om verschillende soorten houders aan te brengen, of het nu voor jouw telefoon of tablet is. Het model bevat zowel de bekerhouder-interface als de telefoonhouder.

DISCLAIMER

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® zijn handelsmerken van Ford of zijn dochterondernemingen.

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

" " " "