Wees vooraf gewaarschuwd. Met parkeersensoren die voorwerpen voor en achter uw auto detecteren. Parkeersensoren voor en achter zijn verkrijgbaar in aparte sets.

Xvision (SCC)* Parkeersensoren achter, met 4 sensoren in matzwart

1 935 220

€ 295,001

Betrouwbare detectie van alle obstakels, met akoestische waarschuwing met toenemende frequentie van de toon bij nadering, voortdurende toon als het obstakel dicht genaderd is. Ook voor voertuigen met trekhaak of aan de buitenzijde gemonteerd reservewiel. Kan op verschillende modellen worden gecombineerd met Xvision parkeersensoren aan de voorzijde. Platte of schuine sensoren in het pakket maken montage afhankelijk van de vorm van de bumper mogelijk. De sensoren kunnen ook in de carrosseriekleur worden gespoten. Vraag uw Ford dealer voor meer informatie


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.


BELANGRIJKE OPMERKING: De installatie mag alleen worden uitgevoerd door een gespecialiseerde werkplaats. Beschadigingen aan onderdelen door incorrecte montage valt niet onder de garantie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Adviesprijs inclusief BTW en montagekosten.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.