Verleen uw Ford een sportieve inborst met hoogwaardige edelstalen sport uitlaatsystemen van bekende leveranciers van tuningproducten. Deze fantastisch klinkende dempers zorgen voor meer vermogen dankzij het effectief verminderen van de uitlaatgasdruk. In combinatie met de opvallend vormgegeven uitlaateindpijpen, die voor een indrukwekkende achterzijde van uw auto zorgen, laten ze achterliggers duidelijk weten dat ze niet achter een normale auto rijden!

Sportuitlaatsysteem Roestvrij staal, met zwarte dubbele eindpijp

Ford Mustang 03-2015, GT, tot en met 10/2017

2 216 684

€ 1.881,001

Cat-Back type, voor montage na de af fabriek gemonteerde katalysator. Geïntegreerde X-pijp vervangt de middelste demper, 2.5" (6,35 cm) met matrijs gebogen buizen, 4" (10,16 cm) eindpijpdiameter. Maakt gebruik van de af fabriek gemonteerde ophangpunten

Niet goedgekeurd voor gebruik op de openbare wegNiet goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg


Garantie van Ford.


BELANGRIJKE OPMERKING: De installatie mag alleen worden uitgevoerd door een gespecialiseerde werkplaats. Beschadigingen aan onderdelen door incorrecte montage valt niet onder de garantie.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's

1 Adviesverkoopprijs inclusief BTW. Raadpleeg uw Ford-dealer voor de verkoopadviesprijs inclusief montage. Houd er a.u.b. rekening mee dat extra onderdelen noodzakelijk kunnen zijn.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.