Pioneer* DAB+ digitale radio adapter SDA-11DAB, met Bluetooth

2 427 199

€ 160,001

Voeg eenvoudig DAB+ digitale radio en Bluetooth toe aan het audiosysteem van uw voertuig. Stand-alone tuner met kristalheldere digitale radio-ontvangst gecombineerd met een zeer eenvoudig te gebruiken menu en speciale radiovoorkeuzetoetsen. Eenvoudig op het dashboard of de voorruit te monteren met alle benodigde installatie-accessoires inbegrepen. Ontworpen om te werken met uw bestaande fabrieksradio, draadloos of bedraad. Met de ingebouwde Bluetooth-functionaliteit kunt u comfortabel en veilig bellen en gebeld worden. Belangrijkste kenmerken: handsfree bellen en muziek streamen via Bluetooth, ingebouwde microfoon en luidspreker (kan worden geschakeld naar de line-out-aansluiting voor audioweergave via het luidsprekersysteem van de auto), verkeersaankondigingen, automatisch/handmatig frequentiezoeken, DAB abc zoekfunctie, 2,4-inch (6,1 cm) TFT-display met een keuze uit 5 kleuren (wit, rood, oranje, groen of blauw), verlichtingstimer, helderheidsregeling en tekstscrollfunctie. Aansluitingen: aux-in en line-out. Menutalen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Turks, Deens, Noors. Inclusief actieve DAB+ voorruitantenne, dubbele USB-voedingsadapter, micro-USB-voedingskabel, 3,5 mm (AUX) audiokabel, adapter voor voorruitmontage, adapter voor dashboardmontage, installatietool en veiligheidsriem


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Adviesverkoopprijs inclusief BTW.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.