Bury* POWERMOUNT systeem POWERCHARGE QI

2 332 681

€ 121,001

OEM premium kwaliteit smartphone houder voor de centrale console, middenconsole, instrumentenpaneel of als houder op de A-stijl. Universeel, eenvoudig te gebruiken oplaadsysteem voor smartphones met montagebasis, flexibele houderarm en draadloze Qi oplaadschaal voor voor Qi geschikte smartphones. Ook voorzien van 1 USB-C aansluiting voor bedraad opladen; kan worden gebruikt als alternatief voor niet voor QI geschikte smartphones. Met LED oplaadindicator. Op veel verschillende manieren in te stellen. Het systeem met vier assen waarborgt een optimale positionering van het extra apparaat in de arm van de houder. Past naadloos overal in het interieur van uw Ford vanwege het moderne ontwerp, materialen van hoge kwaliteit en meerdere plaatsingsmogelijkheden. De bevestigingsoptie met tape zorgt dat het systeem op meerdere plaatsen kan worden ingezet en zonder resten achter te laten kan worden verwijderd. Een permanente bevestiging met schroeven is ook mogelijk. USB naar lightning adapter voor het opladen van iPhones® (vanaf iPhone® 5 en verder) en Micro USB voor alle andere apparaten zijn afzonderlijk als accessoire verkrijgbaar. Max. afmetingen telefoon: hoogte: universeel, breedte: 60 mm – 90 mm, diepte: 6 mm – 10 mm. Werkspanning: 10V – 16V, max. stroomverbruik: 2A. Inductief oplaadvermogen: 5W, oplaadspanning via USB: 5V, oplaadstroom via USB: 3A. Temperatuurgebied: -20 °C tot +70 °C. Goedkeuringen: CE, BIN/RECYCLING en RoHS


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Adviesverkoopprijs inclusief BTW.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.