2 616 047

ARB* Uitschuifbare keuken met fornuis

€ 3.911,001

Dit is een uitermate praktische en multifunctionele uitschuifbare keuken die volledig is ondergebracht in een modulair schuifframe van 1355 mm. Hij is voorzien van een geïntegreerd fornuis, spoelbak, keukenlade en roestvrij stalen werkblad en kan binnen slechts 15 seconden worden opgesteld of opgeborgen!

Nadat de keuken is uitgeschoven, draaien het fornuis en de spoelbak naar links en vormen deze een L-vormig werkgebied. Het gasformuis heeft 3 pitten die zijn aangebracht in een gemakkelijk schoon te maken roestvrij stalen schotel, ter bescherming tegen de wind. De opklapbare deksel van gehard glas dient als spatbeschermer als het fornuis in gebruik is. Het roestvrij stalen werkblad is groot genoeg voor het voorbereiden en serveren van voedsel en is bovendien heel gemakkelijk schoon te maken.  

Kan worden gebruikt in combinatie met ARB verschuifbare lade, ARB zijvloerset en ARB voorvloerset (afzonderlijk beschikbaar).

  • Klikt vast indien volledig uitgeschoven, alle vergrendelingsonderdelen zijn in het rood weergeven
  • Fornuis met 3 gaspitten met 6 kW kookvermogen, 1 grote 2,5 kW snelle brander en 2 kleinere 1,75 kW pitten met elektronische snelstarter met accu
  • Gas wordt toegevoerd via een bajonet gasaansluiting met snelkoppeling op een slang van 1,2 m met een drukregelaar en deze kan in verband met de veiligheid pas worden aangesloten na het installeren
  • Automatische veiligheidsfunctie voor de gasafsluiting als het deksel gesloten is of de brandervlam uitgaat
  • Roestvrij stalen werkblad (304 kwalificatie): 1250 x 485 mm geschikt voor een gewicht van 30 kg indien gelijkmatig verspreid
  • Inklapbare silicone spoelbak met een inhoud van 12 l inclusief stop, houder voor keukengerei en afdruipgedeelte, kan worden ingeklapt in de lade voor keukengerei
  • Grote lade voor kooktoestellen, inwendige afmetingen: 450 x 345 x 140 mm (d x b x h)
  • Uitschuifbare keuken compatibel met elke willekeurige ARB 1355 mm lade
  • Ideaal voor de camping, dagtrips, vissen, festivals, sportdagen, werkplekken, enz
  • Gewicht uitschuifbare keuken: 89 kg

Garantie verstrekt door de leverancier van Ford. Raadpleeg je Ford Agent voor meer informatie.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's

1 Consumentenprijs inclusief BTW.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® zijn handelsmerken van Ford of zijn dochterondernemingen.

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

" " " "