De opvouwbare hondenloopplank; voor het gemakkelijk inladen van uw hond

2 423 311

4pets®* Hondenoploopplaat EasySteps

€ 247,001

Zeer lichte, compacte en robuuste telescopische plaat waardoor uw hond eenvoudig in en uit de bagageruimte kan stappen. Hiermee beschermt u niet alleen de gezondheid van uw hond, maar ook van uw eigen rug. Voorzien van anti-slip pads met botmotief. Vanwege het 3-voudige telescopische ontwerp schuift de oploopplaat samen tot een compact formaat dat klein genoeg is om in de bagageruimte van de auto te passen, samen met de hondenbench. Kan gemakkelijk en veilig worden bediend met slechts één hand, zodat de andere hand vrij blijft om de hond vast te houden. Het unieke, geïntegreerde schuifrembedieningssysteem voegt nog meer veiligheid toe bij het voorkomen van het per ongeluk inklappen van de plaat. Gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige en duurzame materialen. Eenvoudig te reinigen met een hogedrukreiniger of tuinslang. Max. belasting: 100 kg, max hoogte: 820 mm


Garantie verstrekt door de leverancier van Ford. Raadpleeg je Ford Agent voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Consumentenprijs inclusief BTW.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Accessoire overzicht

ACCESSOIRE OVERZICHT

View
DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

" " " "