Vergroot eenvoudig de ladingcapaciteit van uw Ford. Ons aanbod dakboxen van hoge kwaliteit is ontworpen voor het veilig opbergen en vervoeren van een ruime variëteit aan ladingen. De meeste modellen gaan aan twee zijden open voor eenvoudig toegang aan beide zijden van de auto.

Thule®* Dakkoffer FORCE XT Alpine, glimmend titanium

2 430 271

€ 518,001

Afmetingen buitenkan: 232 cm x 95 cm x 35 cm - binnenkant: 222 cm x 85 cm x 30 cm, inhoud: 450 l, gewicht: circa 25 kg, maximum draagvermogen: 75 kg. Met centrale vergrendeling. Belangrijkste kenmerken: Geoptimaliseerd design voor maximaal efficiënt ruimtegebruik, aerodynamisch en passing op de auto. Eenvoudig te monteren dankzij extra breed, vooraf gemonteerd PowerClick snelmontagesysteem. De geïntegreerde koppelindicator 'klikt' wanneer de dakkoffer correct is geplaatst, zodat een snelle en stevige bevestiging verzekerd is. Gemakkelijk in alle omstandigheden te openen en te sluiten dankzij de handige handgrepen aan de buitenzijde en de steunen van het deksel. SlideLock systeem met separate vergrendelings- en openingsfuncties, vergrendelt het deksel automatisch en geeft aan wanneer de box veilig is afgesloten. DualSide-opening biedt gemakkelijke toegang tot alle delen van de dakkoffer aan beide zijden van het voertuig. Let op dat, afhankelijk van het model auto, de dakkoffers kunnen overhangen, waardoor de achterklep de dakkoffer kan raken als deze wordt geopend

N.B.: De maximale dakbelasting van uw auto is beperkt. Raadpleeg de handleiding van uw auto voor de maximale dakbelasting van uw auto.


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Adviesverkoopprijs inclusief BTW.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.