Het perfecte accessoire voor uw wintersportartikelen. Afhankelijk van de gekozen drager, kan de skidrager makkelijk 8 paar ski's of 6 snowboards vervoeren.

Thule®* Skidrager Sneeuwpakket 7326

2 117 636

€ 229,001

Voor 6 paar ski's of 4 snowboards, afsluitbaar bij de ski's/snowboards en bij de dakdrager, laadbreedte 75 cm, in hoogte verstelbaar vanwege geïntegreerd verticaal veersysteem, houd ski's en snowboards veilig vast met ultrazachte rubberen armen die geen krassen op het oppervlak veroorzaken, eenvoudig te openen en te sluiten met (ski)handschoenen aan door een extra grote knop, extra ruimte tot het dak voor ski's met grote bindingen vanwege bijgevoegde extra grote voeten die de drager omhoog brengen, te gebruiken voor alle basisprofielen, gewicht 4,8 kg

N.B.: De maximale dakbelasting van uw auto is beperkt. Raadpleeg de handleiding van uw auto voor de maximale dakbelasting van uw auto.


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Adviesverkoopprijs inclusief BTW.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.