U kunt uw fietsen op een veilige en comfortabele manier vervoeren met het aanbod fietsendragers van hoge kwaliteit.

Uebler* Fietsendrager achter F32

1 948 385

€ 555,001

Zeer kleine en lichte op trekhaak bevestigde fietsdrager voor 3 fietsen, fietsarm geschikt voor fietsframes tot een diameter van 75 mm rond en 75 x 45 mm ovaal, verstelbare gespen met lange wielriemen voor het eenvoudig vastklemmen van de wielen, grote afstand tussen wielhouders voor het vervoeren van fietsen met lange wielbasis (max. 127 cm), zonder gevaar voor beschadiging. Door het gepatenteerde inklapsysteem kunnen achterlichten, fietshouders en het steunframe eenvoudig en geheel binnen enkele seconden worden ingeklapt, afsluitbaar, laadvermogen van 30 kg per fiets, ook geschikt voor E-bikes, ongeveer 14 kg gewicht, inclusief 13-pins adapter. Afmetingen: 77 x 118 x 79 mm, afmetingen ingeklapt: 25 x 65 x 74 mm. Verticale belasting: 54 kg vanaf D-waarde 6,7 kN. N.B.: Het totale gewicht dat op de trekhaak rust (gewicht van accessoire en belading bij elkaar) mag de toegestane kogeldruk niet overschrijden


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Adviesverkoopprijs inclusief BTW.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.