4pets®* Caree transportbox voor katten en honden, om veilig te bevestigen aan elke passagiersstoel, Cool Grey

2 460 886

Innovatieve en veilige transportoplossing voor katten en kleinere honden tot een gewicht van 8 kg. Speciaal ontworpen om perfecte passen op elke autostoel en om een comfortabele reiservaring te bieden aan uw huisdier. Stijlvol ontwerp en gemaakt van robuuste, hoogwaardige materialen. Kan eenvoudig en veilig worden vastgemaakt op de stoelen met ofwel de veiligheidsriem of met de optioneel verkrijgbare ISOFIX-sluitingen. Voldoet aan de nieuwste en hoogste veiligheidseisen en is onderworpen aan de meest stringente test door het officiële testinstituut TÜV Süd in Duitsland, inclusief crashtest en giftigheidstests van het materiaal. Belangrijkste kenmerken: "Pull & Klick", een eenhandsbediening van de deur om de box te openen en te sluiten, vormbaar achterste gedeelte voor perfecte integratie in elke autostoel, hendels voor en achter voor eenvoudig omgaan met de box, verwijderbare, tweedelige binnenbekleding – wasbaar bij 40 °C, scharnierende voorste bekleding voor bescherming van de privacy en bescherming bij botsingen, "Fixlock" snelbevestiging voor de veiligheidsgordel, ISOFIX gereed. Vervangende stoelkussens in verschillende kleuren verkrijgbaar als optioneel accessoire


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.