Lichtmetalen wielen geven uw Ford een unieke en persoonlijke look - de velgen zijn ontworpen om het ontwerp van uw auto onder elke hoek te verbeteren. Elk wiel is bij elke carrosserievorm getest op kwaliteit, veiligheid en – uiteraard – een prachtige verschijning.

2 251 792

Lichtmetalen velg 16" 5-spaaks design, Dark Stainless

€ 269,001

6,5 x 16", ET 50, voor bandenmaat 205/60 R16 of 215/55 R16

Met lichtmetalen velg. Extra onderdelen noodzakeljik voor de montage.


Garantie verstrekt door Ford.


BELANGRIJKE OPMERKING: De installatie mag alleen worden uitgevoerd door een gespecialiseerde werkplaats. Beschadigingen aan onderdelen door incorrecte montage valt niet onder de garantie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje
Bekijk op auto's

All-in prijzen

Set van 4 lichtmetalen velgen met bevestigingsmateriaal Ond.nr.: 35140692 € 1.578,00
Inhoud pakket
Toevoegen aan verlanglijstje
Naafdop Blauw, met Ford logo Hoeveelheid: 4 Ond.nr.: 1 429 118
Wielmoer Hoeveelheid: 20 Ond.nr.: 2 335 682
TPMS sensorset


.
Hoeveelheid: 4 Ond.nr.: 2 318 453
Lichtmetalen velg 16" 5-spaaks design, Dark Stainless

6,5 x 16", ET 50, voor bandenmaat 205/60 R16 of 215/55 R16

.
Hoeveelheid: 4 Ond.nr.: 2 251 792

1 Consumentenprijs inclusief BTW. Vraag je Ford Agent naar de Consumentenprijs inclusief montage. Houd er a.u.b. rekening mee dat aanvullende onderdelen noodzakelijk kunnen zijn. Prijs is per velg en exclusief band en bevestigingsmaterialen.

2 Geadviseerde all-in prijs incl. montage en spuiten (indien van toepassing) en BTW. Prijs excl. banden

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Accessoire overzicht

ACCESSOIRE OVERZICHT

View
DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

" " " " "