5 Rondom het wiel Accessoires voor TRANSIT CONNECT 2018

Naafdop Blauw, met Ford logo

1 429 118

Naafdop Blauw, met Ford logo

€ 9,001

Naafdop Glimmend zwart, met Ford logo

2 037 230

Naafdop Glimmend zwart, met Ford logo

€ 9,001

Wieldop 16"

2 387 731

Wieldop 16"

€ 69,001

Wieldop 16"

2 253 399

Wieldop 16"

€ 34,001

Alleen in combinatie met stalen velg FINIS 2253395 en wielmoeren FINIS 1889420. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie over de juiste wiel-/wieldop toepassing

Wielslotset voor lichtmetalen velgen

2 108 467

Wielslotset voor lichtmetalen velgen

€ 77,001

1 Adviesverkoopprijs inclusief BTW.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Accessoire overzicht

ACCESSOIRE OVERZICHT

View
DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.